hihi

Ee, oups, typ glömt att blogga men nu bloggar jag :) jag har nt gjort så jätte mkt, typ gått i skolan och e a vert me komispar. igår va jag på nån jävla match analys, vet nt vad de e men vi sklle skriva på ett papper och titta på en match, nu ska jag snart tagga t skolan, jag har so. Hej då.

Ja vet intressant inlägg....

en bild på mig och hedda från i helgen :)


(:;

Har inte orkat blogga, mycket med skolan och så. Men nu är jag igång igen. Idag hade vi egentligen ledigt fast det hade våra lärare inte sagt så hela klassen var klockan åtta i skolan. Vi hade ledigt för vi hade bara lära känna samtal och efter sitt samtal fick man gå hem, så egentligen behövde man bara vara där när man hade samtal. Men det visste ju inte vi. Så jag, Frida, Jocke, Erik & Ante drog hem till Ante. Vi var där sen åkte, jag, Erik, Issa, Madicken & Jocke till min, Madicken och Eriks gamla skola Nybohov och hälsade på. Sen åkte vi tillbaka till vår skola, väntade i en timme och hade sen lära känna samtal. Efter samtalet som slutade vid tio i två typ. Åkte jag hem och sov i några timmar. ;) Nu sitter jag här och gör typ ingenting. Är sjukt trött. Imorgon börjar vi klockan åtta med fotboll. :)
3 bilder från när jag och min friendo Cornelia jobbade i hammarby damfotbolls cafe tant grön i söndags.. ;)

du tror du vet vad jag känner, men jag känner så mycket mer..


??

Jag vet att jag har sämst uppdatering men jag mår dåligt just nu....
jag har idsg iallafal varit i skolan, kul som vanligt. Och sen efter skolan möte jag upp Emmi och Hedda och vi åkte t fruängen och träffa några :P Och nu kom jag hem. de här blir ett väldigt tråkigt inlägg och juste förästen min kamera är typ paj så jag kommer typ nt kunna lägga ut så mkt bilder..

nån ful random bild på mig -.-


BIO

gick upp i morse klockan åtta för att spela match med 98orna. När jag vaknade hade jag en knöl vid halsen så pappa ringde doktorn och bokade tid. Jag åkte till Kanalplan men när matchen skulle börja kunde jag inte springa, jag fick ont i min CP ljumske IGEN. Efter matchen åkte jag till doktorn som sa att något (kommer inte ihåg) i halsen hade inflamerats och jag skulle suga på citron. :P Sen, åkte jag till lilje träffade frida, erik, ante & jocke. Och så har jag varit med dom hela dagen. Ikväll ska vi på bio! YEAH! Nu ska jag äta middag.. PUSSAR


Mina super coola kompisar.. ^^;D

jävligt jobbig dag.

Idag har jag haft sju lektioner. Helt slut. Vi hade fem lektioner innan lunch och två långa lektioner efter. Somnade typ direkt när jag kom hem, men nu e jag vaken igen (har varit det i några timmar då). :P Imorgon ska jag spela match med 98orna. Heheh... Sen ska jag typ träffa Ante, Jocke, Frida, Madicken & Erik. Men nu ska jag sova för ska upp så tidigt imorgon. PUUUUUUUUUUSsar
(nu kommer bilder från igår när Madicken & Issa var hemma hos moi)


Issa, Jag & Madicken

Issa, jag & Madicken 2 ;)

Issa, jag & Madicken 3

depp bloggen

nu kommer det här att bli värsta depp bloggen. Men jag mår inte så bra just nu och inte Maja heller. Jag ska försöka uppdatera som vanligt. Nu ska jag sova. PUssar

-.-

Asså seriöst, jag pallar nt den här skiten mer! vad fan e de här jag mår piss och kan folk bara fatta de! de händer så jävla mycke i mitt liv att jag nt ens hinner me att tänka..... fyfan asså pallar värkiligen nt de här, kan nt folk bara bli normala och vissa respekt och hänsyn, kan nt bara allt och alla tagga t fucking jävla helvetet! fan asså nu ska jag gå och skära mig själv -.-

Älskar dig skitunge..

Heluuu=

Idag har jag varit i skolan, massor med krångel. Men tillslut blev allt bra och jag fick börja i den klassen jag skulle börjat i från början. (: Efter skolan drog jag, Madicken, Frida, Matilda, Ante, Hannah, Junior, Erik & Joakim till Nybohov. Haha, vi klarade oss inte ens i en dag.. Höhö. ;) Sen skulle jag träffat Freja men hon kunde inte. Så jag var hemma och typ duschade och så. Imorgon ska jag träffa Erik i Skanstull klockan halv nio.. (Kom dit om ni vill ha autografer. HAHA) Efter skolan ska jag vara med Issa och så ska vi dra till träningen.. Nu ska jag sova.. CIAAAAAAAAO!



Höhöhöhöh, snygga ego bilder ;)

tråååååååååååååk...

Hav eller Sjö
TV eller Dator
Höst eller vår
Jul eller Påsk
Svart eller Vit
Ipod eller MP3
VH1 eller MTV
Rosa eller Lila
Hund eller katt
Guld eller Silver
Bad eller Dusch
Sko eller Sandal
Afrika eller Asien
Löshår eller Äkta-beror på
Mobil eller Telefon
Klänning eller kjol
Lägenhet eller Hus
Plugga eller arbeta
Blond eller brunett
Vanilj eller Choklad
Armband eller halsband
Jeans eller leggings
Stjärnor eller månen
Jordgubb eller hallon
Nyår eller Midsommar
Långt hår eller Kort hår
Nagellack eller Läppstift
Gröna ögon eller Bruna ögon
Snowboard eller skidor- Inget hatar snö !
Berg-och-dalbana eller Vattenbana
Harry Potter eller Lord of the rings-Båda lika dåliga!
Christina Aguilera eller Britney Spears


idag har jag..

Jag gick upp klockan elva. Satte mig framför tvn och ringde Agnes, som kom till mig. Sen skulle jag platta håret och brände mig vid munnen så nu har jag världens fulaste märke där. KUL! Agnes och jag gick till någon klassträff med hennes gamla klass. Efter att vi varit där i en timme typ drog vi till Agnes och hämtade hennes träningskläder sen gick vi hem till Herman. Där typ spelade vi diamanten eller något, jag vann (BÄÄÄÄÄÄST) och sen bytte jag och Agnes om hemma hos Herman och gick sen för att träffa Freja & Cornelia. Vi åkte ut till träningen och det SPÖ regnade... Efter träningen duschade jag och gick sen ut och träffade Freja, Andrea & Herman. BUUUSIGT! Efter ett tag kom Freja & Andreas kompis också. (: Vi typ satt och pratade i en timme och sen gick vi till Herman och stod utanför hans port och pratade i en halv timme till... Hehe (: Sen drog jag, Freja och Andrea hem till mig och dom lånade en Bert film. xxd Sen gick dom hem till Freja. Och nu så har jag typ varit hemma en timme typ och gjort ingenting. Nu ska jag sova för imorgon börjar skolan. PUUUUUUUUUUUUUSSAR


Mitt fin fina brännmärke brevid munnen, syns inte så mycket på bilden. Men mer i verkligheten. :'(

matildavallgren.blogg.se

www.matildavallgren.blogg.se

anv: mv
lösn: mv1


hejsan svejsan bögisar. det här är matilda, majas kompis. bästa förstår ni;);););) vi sitter hemma hos oolydigast.blogg.se, hedda btw. (hennes blogg är inte bättre än min, men vi har samma lösn  och anv) har de för att inte precis alla ska få kolla in min blogg. men ni majas bloggläsare kan få det, för att jag är så snäll:)

men vi ska nog dra ut nu, har suttit inne ett bra tag nu, men ayah, det hära var nog inte direkt ett riktigt inlägg mera en länk. men det förtjänar jag, det tycker nog maja också. den horan

ayah! hejdåbög





hittade inte en enda jävla bild på heddas dator. får bli den här. blodinen


HAHAHAHHAHAHAHAHAH!!!

HAHAHHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAH; FAAAAAAAAN VAD ROLIGT!!!!! :D

FUUUUUUUUUUUUUUCK OFF

jag dampar seriöst ur! Asså jag har kommit in i fel klass i Aspudden skolan. JÄäääävla skit! :'( Jag hoppas verkligen att det kommer fixas! Inge illat menat men jag vill gå i den klassen jag skulle gå i. NYTT ÄMNE Jag har tränat det var sjukt jobbigt... Fys träning. Inte roligt :P Imorgon ska jag träffa Agnes min kebab broder. :D Haha, jag är as trött så nu ska jag sova. Godnatt!

HEEEEEJ, JAG ÄR AS SNYGG! :D

träning

Hejsan! Idag har jag träning för första gången på sjukt länge. Jag kommer typ dööö. Idag har jag inte gjort någonting alls. Typ vaknat. Sitter och äter fil typ A-fil eller något.. Intressant. Jag har skit ont i magen råkade äta en korv som inte var färdig stekt. Sjukt intressant inlägg.. HEJDÅ!


en coool bild från när vi var små :)
Hedda, Cornelia, Stina, Ida, Ina & Jag :D

Hoss hedda jädda :D


hej jag har inge liv..

... jag sitter och döper mina profilbilder på fb till maträtter med kebab i. Haha, no lifer. Jag chattar med erik och typ smsar med någon kille som busringde mig. Ska typ försöka sova nu. Så jag skriver mer imorgon.. PUssssssssar!


Jag och Stinaa! :)

spelat fotboll

Hejsan! Nu är jag hemma helt själv. ;O Chattar med dagmara och några fler. Jag och Stina träffade Herman och hans kusin. Så gick vi till tullgårdskolan och där träffade vi två kompisar till Herman så vi spelade fotboll med dom. Jag och Stina ägde gjorde typ 1000 mål! :) Sen typ satt vi och pratade så drog vi typ vid fem. :) Imorgon ska jag sova hela dagen och sen har jag träning på kvällen.
Hej, på den här bilden ser man mig.

ut och..

Nu ska jag och stina träffa herman! Ciaoo!


natt inlägg

hejsan alla glad människor! nu ligger jag i min säng med pappas dator och stina ligger i sängen brevid och smsar. Vi kollar på Hannah Montana! (me love!!!) Och jag chattar med snobben Erik! Imorgon ska vi upp elva för att kolla på  en fotbollsmatch! Och sen ska vi på Bajen-Asyriska med Erik och hans friendo! ;) Skojjigt, skojjigt! PUssssssar!!

just nu! ;)

INGEN RUBRIK!!!!!!!!!!!!!!

Tessan säger att jag måste blogga så nu gör jag de...... Okej jag kom typ nys hem från the voice elr jag och madde va nt där typ vi stod vi donken och tiggde pengar och vi fick 57 SPEN !!!!!!!!!!! asså vi e fett rika :D och mu e jag hemma.. men i moron ska jag och min pappa åka och titta på lägnheter :) ska bli kul :) Och sen ska jag nog träffa hedda och madde, vi ska bada :D men hej då ha en kul kväll allihoppa :)

haha jag ska döda diiiig !


mot kungsan!

PUSSAR!

yesterday

var jag med stina och frida på ung! Vi var med Junior, Marcus, Ante, Jakob, Joakim..osv.. :) Frida och Stina tog bilder med folk! Och jag lekte fotograf! ;) Typ vid åtta drog vi till Stina och städade hennes lägenhet eftersom vi har bott där i tre dagar själva. RÖÖÖJJ!!!! ;) Sedan åkte vi hem till mig. Dampade på alla på msn och tio i elva sprang vi till video butiken och hyrde the shinning. Så jävla vidrig vi såg typ ingenting för vi (jag) blev as rädd. Hehe... :) Idag ska jag och Stina till Voice ikväll!!!!!! PUuuuuuuuuuuussar!


Junior & Jakob
Frida, Ruben & Stina
Stina, Junior & Frida
Stina, Junior, Jakob (hahah) & Frida
Junior & Jakob
Frida, Marcus, Jakob & Stina
Frida, Joakim & Stina
Frida. Filip (tror jag?), Joakim & Stina
Ruben, Stina, någon kille som jobbade på ung & Frida
Frida, en kille som såg ut som josse (OMG), Snygg kille & Stina

..

Nu drar jag in t ung oxh mötter up madde och hedda, puss på rumpan :) <3


Hemma hos Stina

hänger att stinas place vi sitter och lyssnar på TUNG musik! Typ nicke o nilla! ;) Idag har vi varit på ung igen. Sen drog vi med madicken och frida till hammarby höjden och kollade på en träning. Sedan drog vi med vår broder pavle till donken! Fast vi hade inga pengar.. Hehe sen åkte vi hem till mig och blablabla och nu så är vi hemma hos stina. Imorgon ska vi till ung igen (ovanligt) ;) PUUUUUUUUUUUUUUUSS


peace!

Hola! Nu bloggar jag. Har varit lite upptagen med annat i några dagar, men nu rullar allt igen. :) I söndags var jag med Madicken och Frida. Dom sov hos mig och sen gick jag på ung med Freja, Cornelia, Stina, Agnes och spy-Alice. :) Det var roligt med ung e ju fan skittråkigt igentligen. Men man går ju dit ändå! :P Och igår när jag var med dom på ung sov jag sen hos Stina! :d VI HAR FF!!! :D Vi skulle dygnat igår men vi pallade inte så vi somnade klockan halv sex typ. Hehe. :) Jag fick kramp i BÅDA vaderna inatt och krampen har typ inte gått ur än.. så jag har fett ont i vaderna. :P NU ska vi träffa vår bästis RUBEN <3333333 Och sen ska vi se på skräck film och hannah montana :D PUSSSSSSSSSSSS!!


världens bästa stina :) <3


OJ....!

Hehe jag är typ världens sämstA på att blogga.......... Men jag har haft lite för mig. Jag har varit me hedda och emmi hela dagarna typ och igår va vi på ung. De va kul bara att jag var tröt som fan för att vi nt hade sovit något natten innan...Men idag har jag bara slappat här hemma, solat lite och tittat på tv och senare ikväll har jag träning så jag kan nt dra iväg nu. Men i morron ska jag t ung igen me emmi om hon svarar !!!!!!!!!! Så emmi om du ser de här RING mig! Men här kommer i alla fal lite bilder, typ alla bilder är från olika dagar :P

haha hedda och noah.

Noah

Emmi, Hedda och jag :)

HEdda och noah

Naaw, Jesper och emmi

hahahaah

Hahah fan va fint !

Hedda och emmi är kära men de får ingen veta -.-

Heddas fina tå familj :)

De va de, Pussar från Maja!


Med Madicken

Nu har jag och Madicken vaknat och ska ut och göra lite saker. Senare ska vi träffa Filip. :) Vi somnade typ halv fem inatt. ;) Så jag är skit trööööött! Ut och röööööja stan! Skriver när jag kommer hem! :)

Like hola on that! Tssss!!

Nuu sitter vi och kollar på totaly spies! :D Snart ska vi baka! :D Ikväll ska Therese vara med Madicken och Maja ska göra något! :) Igår var vi på grönan fast jag ( therese ) drog med stina och rebecka till NK och åt cheesecake. ;) Maja var kvar och sen åkte hon hem till mig på kvällen och sen åkte vi hem till henne. Så sov vi där och i morse gick vi upp halv nio för vi skulle jobba på majas pappas skola. Vi var AS GRYMMA! Och gjorde klart allt på typ en och en halv timme. ;D Så då tog vi en vagn och åkte runt på skolan. :) Höhöhöö... ;) Nu ska vi som sagt BAKA! PUSSSSSSSSSS

jag vet inte

vilken underbar rubrik! Som Maja helt kommit på själv! ;) Idag har vi varit lite överallt. Och nu ska vi se King Kong!! oMG!! Imorgon ska vi kanske till grönan och träffa Stina. :) Vi skriver imorgon! PUss!
det är inte maja på bilden!

Hoss tessan 2 ;)

Nu sitter ja hos tessan och dansar till hennes AS GRYMMA ITUNES LISTA!! Hahah saknar popexpresen :P Men jag nu är de så att jag e sur för att jag har försökt få tag på emmi och hedda hela dan men de går inte så om ni ser de här svara !!!!!  I moron ska jag till grönan igen men först måste emmi svara !!!! här kommer en bild på mig och tess:)

ringer..

sitter och ringer min pappa som inte svarar... Ska till Maja nu! Skriver där! PUss ;)

Morgon

Vaknade för en halv timme sen  ungefär. Idag ska jag träffa Maja om hon kunde. Så ska jag hitta en garderob till mitt rum. :) Bilder från Turkiet kommer men jag glömde laddaren till Kameran och nu hittar jag inte överförningsladden..
Har ingen bild, så tog bara en. ;)

Hemma från Turkiet!

Nu är jag hemma från Turkiet! Landade på Arlanda ungefär klockan fyra. Liten skillnad när man kom utomhus, från 40 graders värme till 15 grader och regn? Toppen!! Skönt att vara hemma men vill ändå tillbaka! :P Är trött efter hemresan så ska bara ta det lugnt nu typ. SOOVA! :D Vi bodde på hotell Gold City. Det var bra men fans ju mindre bra saker och eftersom det skulle varit ett fem stjärnigt hotell hade man ju förväntningar så var vissa saker ur dåliga! Meen ändå skönt att ha varit utomlands. ;) Nu ska jag äta kebab pizza!! ;D

Godermorgon

Nu sitter jag här me mickis och ska kanske snart dra till stan :) och senare ska vi träffa emmi :) Igår va vi ju på grönan så här kommer en bild bomb :)

Emmi, Karro, Issa och Mickis :)

Fjortis Mickis......

Karro, Issa och typ tobbe :P

Puss på dig !

Jag och Emmi <3

.......................................

Söta

haha yeah !

Strul....

Emmis fina naglar :D

Göllit <3

Coola gänget :)

Issa och karro :)

haha johanna, emmi och linus :P

haha johanna :P

Japp, de va de..........



Hemma..

Kom nys hem från stan, har varit där me Ellen :) fast Ellen drog vid 4 men jag stanade lite till. Jag skulle köpa ett par skor men jag han aldrig köpa dom för att affären stängde så jag får köpa dom en annan gång :P Men jag köpte 3 linen och en tjocktröja :) I morron ska jag till grönan me Emmi och Mickis och massor mer :) men här kommer bilder på de jag köpte.........

svarta - 49:- HM
rosa - 30:- ( REA) HM
blåa- 49:- (REA) Gina Tricot


Hoodtröja - 100:- (REA) HM


turkiet!

Hejsan! Nu bloggar jag fran tukiet. Har varıt har i fem dagar nu! :D Det ar as varmt 40 grader!! Chiiiiiiiiiiill!!!  Jag hittade hotellets internet cafe. Eller det ar inte direkt nagot internet cafe det e mer fyra datorer.. Bara jag som ar har hela tiden. ;) Jag har legat vid polen varje dag tills idag nar jag och min mamma bestammde oss för att aka till stranden. Var skit najs men nar vi skulle aka hem med strandbilen forst sa var vi pa den men vi fick ga av för att man fick inte sta upp och det gjorde min mamma. Sa da den dar gubben att en ny bil skulle komma om fem minuter men den kom aldrig sa da gick min mamma och klagade och preicis da kom bılen. Och den var pytte liten sa alla fick inte plats och eftersom min mamma ınte var dar sa kom vi inte pa den! Sa da fick vi vanta i en kvart till pa en ny bil. Snacka om att jag var ireterad pa min mamma! :P Fast det var ju inte hennes fel. :P Snart ska jag ata middag! Kanske skriver nagot mer innan jag kommer hem pa onsdag! Juste.. jag har brant mig lite ocksa! Heheh :P Puss och Kram! :D


Stan

Drar till stan me ellen nu, men är inte borta så länge för ellen måste hem. puss


RSS 2.0