DÅLIG UPPDATERING !

Sorry för att jag inte bloggat men jag har haft lite saker för mig :) men jag var ju på grönan me mickis i torsdags och i fredags så åkte jag till min farmor men jag kom hem idag för at jag och emma skulle dra till Pridetåget :) dt var kul och nu är jag hemma :) fast nu är jag skit tröööööööt! I moron ska jag vara me ellen och på måndag ska jag dra till grönan me emmi och massa :) de ska bli kul men nu ska jag bra puss på er !


Grönan

Nu drar jag till grönan me Mickis, Puss och kram skumbanan ;)


Turkiet

NU DRAR JAG TILL TURKIET! HEJDÅÅÅ! :D

SUMO FOTBOLL!! :D

Världens roligaste sak som fanns på heden i Göteborg! Sumofotboll! Haha, jag körde tre gånger. (och var bäst såklart) ;) Men det var så roligt! Prova det! :) Jag och min kompis Stina kom på att vi ska köpa sånna där sumo dräkter och gå runt i dom på stan, grönan, bada i dom, hoppa studsmatta. Hahahahah, det kommer bli riktigt roligt! :D Nu kommer bilder! :)
Haha, sååå söt ;)
Yeah, biffarna (jag och Alice. Dom svarta) mot spinky winkys (Freja och Malin. Dom röda)

BILDERNA HAR LINDA TAGIT EFTERSOM JAG SPELADE. :) FINNS INGA BILDER FRÅN NÄR VI SPELADE UTAN BARA FILMER! :P

Om 7 timmar..

... är jag på arlanda och väntar på flyget till Turkiet. :) Jag kommer vara borta i en vecka så jag kommer hem nästa onsdag alltså. Internet finns på hotellet som kommer blogga någon gång kanske.
Idag har jag varit med Maja. Vi sov hos henne sen åkte vi hem till mig för jag skulle packa och sen skulle vi träffa Filip, men något hände så vi träffade aldrig Filip. Istället gick vi runt på söder och letade efter en bikini och linnen till mig. Först var vi i ringen och sen gick vi upp mot slussen :) Hittade ingen bikini men jag hittade linnen och trosor. Efter vi hade ''shoppat'' åkte vi hem till Maja och åt middag med hennes familj och hennes farbrors familj! :) Och nu sitter jag här hemma hos mig och kollar på tv. Är taggad inför Turkiet jag ska bli pepparkaka! ;) Om jag orkar skriver jag innan jag åker inatt! Puss! :)
Maja baja hittade en flugsmällare hemma hos henne och började posera snyggt med den! ;)
Djupt inne i tv programmet!
DET JAG KÖPTE!
2 vanliga linnen från H&M 49:- st
3 hotpants (typ ;)!) från gina 149:- tillsammans.

Ingen rubrik ?

Nu sitter jag och tessan och tråkar och vet inte vad vi ska göra för att Filip typ svarar inte på mobilen :@ Men senare i kväll sk jag och tessan åka hem till mig och äta med min kära familj och mina kusiner :P I natt åker tessan till turkland och kommer att vara där i en vecka så hon kommer inte att blogga :( Men efter som att jag e så bra på att blogga så gör inte det någonting ;) Här kommer lite ego pics på mig ;) <3
hahah jätte ful...
bleeeee
Yeah!!!!!
eeeh.... Fuck you ?
Oj här kom tessan också ;) :D

tessan e här :)

Nu sitter jag och tessan hemma hos mig och tråkar :P Vi har typ haft inbrott i mitt hus :P Fast dom tog bara min pappas dator :P Nu kommer tessan inte våga sova här..... Imorron ska vi typ träffa tessans kompis filip :P han ska me mig och tessan och shoppa :D elr kanske inte...... men senare i kväll ska jag och tess se kick ass . Det är typ världens bästa film så om man inte har sett den så måste man göra de :) och idag har jag och tessan sett på bio, vi såg Knigt and day . den var jätte bra men efter som att tessan e lite efterbliven så fattade hon inte något... Men nu ska vi dra puss och kram skumbanan ;) <3


Look alike

Hejsan! Therese som skriver. Maja ligger helt däckad i min säng och jag chattar med frida. Vi har sätt fucking åmål och nu ska jag snart sätta på en ny film. Har typ inget mer att berätta? :P Skriver imorgon.. Godnatt!
Maja och min katt Lucy. Så lika :D

Jag är också hemma från gothia ;D

Hej!! Nu är jag hemma från gothia eller jag kom hem igår klockan tolv på natten och orkade inte skriva då. Men men.. Vi kom till kvarten. Åkte ut mot dom som vann hela skiten.. ;) :P Idag ska jag vara med Majaaaaa och jag e sjuk, min hals har svulnnat upp typ. Så jag får bara vara inne och då ska vi leka med mina barbiesar :D Hihi, Nu ska jag äta frukost!
Jag och min Bebis i vintras.. ;)

hemma från gothia :)

Fan vad kul vi hade tjejer!!!!!!!!!! jag har värkligen haft jätte kul, även fast de inte gick så bra men jag e nöjd :) det ända som var dåligt va att vi bode på en jävla äckel skola där de va massa äckel killar som tafsa och höll på :S  men annars har jag haft de jätte kul :) Nu är jag bara jävligt tröt, och i moron så vet jag inte vad jag ska göra så om nån vill göra nåt ring elr messa mig :) orkar inte ladda up bilder nu gör de sen :)


Gothia nu!

GOTHIA 18/7-24/7!!!!! (ingen uppdagtering)

bilder!

Hejsan! Jag känner att vi är typ s ä m s t på att blogga ;) Så när vi kommer hem från Gothia ska vi förbättra oss :) Idag har vi varit på ett café i skrapan, vi fikade och typ snackade. Sen har vi varit hemma hos mig och ätit thai mat med mina föräldrar och jag har packat min väska (eller jag är inte klar än).. Heheh.. Det har tagit 4 timmar nu ;) Jag har också gjort Maddes blogg design. (klumpiiigaste.blogg.se) Nu sitter Maja och kollar på någon paris hilton film som jag hade hemma ;) Och jag packar och smsar lite! :)
Mee!!!
Jag har noppat mina ögonbryn x) (inte så mycket då)
POSE..
En koncentrerad Maja! :)
Sen märkte hon att jag tog bilder och tå började hon posa ;)

Maja in the house :D ( Therese hus )

Yaaaaaaaaaay maja här :D nu ska jag och tessan snart dra ut på stan och fika fast vi drar till ficket i samma hus som therese bor i för att jag inte orkar gå nån stans :P men här kommer en fin bild på mig och tess :)
I moron åker vi till gothia så kommer nog inte bli nån uppdatering!

fotboll

Hej! Har haft hel dags träningar i två dagar nu. Jag är död, min tånagel är blå jag har en blåsa på min häl och skavsår på den andra. :'( Jag har inte uppdaterat för jag har varit HELT slut. Det är jag fortfarande men men.. På söndag åker jag till göteborg :) Skriver mer sen.. :)

TRÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅK !

Hej hej, känner att jag e lite dålig på att blogga..... men jag har inte orkat. Nu kom jag nys hem efter att ha varit ute med min mamma och shoppat, köpte en bikini :) Senare på dagen har jag träning, kommer bli skit jobbit för att de e så varmt men jag tror att vi ska ta de lungt efter som att på söndag åker jag till gothia !!!!!! :D men nu ska jag ut och sola, måste bli brun ;) 
 
Brist på bilder...............

Bilder från Sandhamn!

Maja langar pose ;)
EN NYKTER KLASIKER-RAMLÖSA ;D
Hahahahahahahah, Maja somnade ;)
Jag i det ''coola'' badrummet :D

Någon har blivit cool...

Yes box, It's me ;D

..

Idag har jag ramlat av min grönalundboll när jag satt på den.. Gått in i en dörr. Bränt mig vid brösten så har världens fulaste bikirand nu. :@ Ätit en hamburgare, macka, bulle, glass, coca cola (såklart) & gott o blandat. Skickat 150 sms till nästan bara samma person. Nu är jag skit hungrig och personen som jag smsar med har somnat. Så ska äta något och sen ska jag sovaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!
Haha, oj vad stor bilden blev.. Orkar inte göra om. Godnatt ;)

VI ÄR HEMMA FRÅN SANDHAMN!!!

Hej hej!! Nu är vi hemma från sandhamn det var skit kul på där och vi har solat och ätit MAAT!!! (och glass)  Vi kom hem för typ en halv timme sen och ikväll ska vi gå på twilight. JUST NU: smsar therese med erik och maja rensar therese garderob. Nu ska vi duscha!
Hmmm, Therese köpte tidningen FRIDA och fick ett solpuder.. A det var ju fint o brunt *HOST* rött.. ;)

Nu åker vi till Sandham

Hejhejhej! Om tjugo minuter åker vi till Sandhamn. Vi uppdaterar imorogn kväll!! Hejdå! ;)

Jag diggar!

Den här tjejens hatt! :D Haha, så grym :D

THERESE FYLLER ÅR!! ;D

Heeej alla glada och alla sura! :D Nu sitter vi och kollar på typ världens bästa program med hon caroline of ugglas eller vad hon heter det e typ as grymt och Maja sitter och grinar när hon sjunger ;) Juste idag fyller Therese år !!!!!! GRATTISSS!!!!!!! :D :D Idag åker vi till SANDHAMN. YEaah!?? Nu chattar Therese med Hedda och Maja är vansinigt inne i det grymma programmet på tv! Vi skriver imorgon bitti kanske eller på tisdag kväll när vi kommer hem ;D
3 fin fina bilder!! ;D

vår nya idol :D

bäääääääst :D

Collage!

8 fucking amaziiiiiiing år tillsammans :D <3333333

Mot Söder.

Nu ska jag snart dra till tess:)vi hade tängt att gå på eclipse men sen kom vi på att de va VM final,go Torres! så vi ska nog titta på den. Men idag kom jag hem från mitt land..... de va skit tåkigt när tessan åkte för då hade vi värkligen inte något att göra.......... heeeeeeeeeeeej då ! <3


Så Jävla het !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Så jävla varmt!!!

GAAAAAAAAAAAAAAAAAALET VARMT! OH SHIT LIKSOM :O
Klarar inte av att vara på balkongen i mer än typ en halv timme...
Men jag ska fan bli brun, pressa pressa!!! ;D Skriver snart igen.. ;)

good to know.... ;D

1. Jag är sams med en av mina närmsta vänner. Tack för att du förlät mig..

2. Min väska har kommit från Paris, det var så att lappen dit den ska hade ramlat av så den hade stannat i Paris och inte åkt vidare till något annat land som jag trodde. Hehehe xx)))

3. Jag och Maja åker med våra mammor till Sandhamn måndag-tisdag.

4. Maja är på sitt landställe och kommer hem imorgon eftermiddag. (det är därför hon inte bloggar).

5. På måndag fyller jag år. :D (inte för att jag tror att någon kommer komma ihåg det, det e mitt i sommarn liksom) ;P

6. Om 7 Dagar är det GOTHIA. Ska bli skit kul, dock vet jag inte hur mycket jag kommer att spela för jag har haft en skada (en inflamerad slämsäck tror dom) i ungefär 2 månader så har inte kunnat träna så mycket, men nu är jag igång men känner inte att jag är på topp direkt....

7. Om jag hade väntat i ungefär tjugofem minuter med att publicera det här hade det varit en vecka och en månad tills skolan börjar.... :/

8. Nu ska jag sova och dricka min coola som min pappa hade köpt till mig. ;) :D

okej då...

.. jag ska inte ha godis, kom på att det e gothia om en vecka och idag tränade jag inte bara i fem minuter (och det räknas inte). Jag tränade inte för jag höll på att svimma när jag satt och trampade på cykeln. Jag är fortfarande sjukt trött... :(  Så jag ska lägga mig i sängen kolla på någon dvd box och SOVA! Hörs imorgon. :)

sitter och laddar in låtar i mobilen..

.... och det är jätte tråkigt ;) Kollar oxå på fotboll och nu ska jag trycka i mig en ipren. Jag har sånt JÄÄÄÄÄVLA godis sug. JAG VILL HA GOODIS!!!!!!! Ska tvinga mamma att gå ut o köpa t mig ;) (a)
G O D I S, Nej vänta nu e jag fan sugen på kakdeg! :O :)

Tegelööö!


Igår kväll var vi pigga! Eller (jag(therese) i alla fall).
För Maja däcka vid ett.
Så jag låg och kollade på The Hills i tre timmar :) Woohooww!!
På morgonen när jag fått hela 4 timmar sömn och Maja ungefär 8, ville Maja visa att hon var grym på att kicka.
Eftersom kickningen inte gick så bra lekte Maja med katten istället.
Vid tolv åkte vi BÅT till tegelö! (inte den här båten då)
Det blåååååste och ja då håller man i frillan :) (lägg märke till min ''muckar du med mig får du spöö'' blick) :D
Framme på tegelö spelade vi kooort!
Och Maja åt bullar och jag åt Brago kex :D
Sen gungade vi i hängmattorna. Och jag ramlade väl av ungefär tjugo gånger.
Sen drog vi ner till vattnet och satte oss på Majas mosters båt och....
.. inte helt oväntat tog ego bilder. :)
Sen fick Maja för sig att det var en strålande ide att springa och hämta sjögräs från vattnet och sen kasta det på mig. 10/10 poäng där Maja! :)
Vid halv sex åkte jag hem för jag har en så jävla m*nsvärk. Trevligt jag vet :D Imorgon ska jag träffa Maja eller köpa en bikini. För på Måndag åker jag o Maja till sandhamn :D

heeeeey!

Ska köra motionscykel o armhävningar och sånt om typ tio minuter. Kom hem från Maja från en timme sen. Jag har bara sovit fyra timmar i natt (sömnproblem) så nu är jag helt slut. Jag ska med Maja och hennes familj till hennes landställe ska bli skit kul. :D Nu måste jag fan röra på mig även fast jag är heeeeeeeelt slut.! Jag kan inte ta någon bild på mig och lägga ut för jag ser så jävla trött ut. Därför...
....kommer en gammal bild ;D

???????

Halu :) Nu sitter jag och väntar på tess :D Idag har jag ju varit på sandhamn me min kompis och jag typ somnade på stranden så jag brände mig som faaaaaan ! helvete vad de gör ont...... Men i morron har jag träning på moronen kl 10 :P och sen kanske jag ska dra till mitt landställe men ja vet inte om ja vill åka dit :S Men ikväll går de typ en bra film på tv som heter nykeln till frihet. Har inte sett den men tror den e bra :) Men nu ska jag gå och tycka synd om mig själv för att de gör så jävla on så hej då :)

En fin bild på mig och tess :)


Här kommer..

..två väldigt fina bilder som jag tog med min nya mobil! Första bilden fattade jag inte hur man stängde av blixten. Hehe.. Men på andra gjorde jag det. Men då kisar jag istället, för jag trodde blixten skulle komma.. xx))) Det e molningt ute så kan inte sola. :'(

Ny mobil!!

Jag har fått en ny mobil! Yes!!! :D Min gamla (HTCn) var helt utsliten man fick liksom trycka ner sin nagel när man skulle sätta på den.. (låter konstigt jag vet). Åhh! Så jävla skönt, alla mina kontakter kom med till den nya mobilen, för jag hade sparat dom på SIM-kortet. (THANK YOU GOD!!!!) Så jäkla skönt att slippa sitta o skriva över alla. Idag ska jag sola på ballkongen och imorgon eller söndag ska jag träffa Maja. Jag tror vi kommer åka iväg på söndag eller måndag till någonstans i Sverige! :)
en sån här har jag fått :D

Hemma !

nu kom jag hem från grönan, skulle ju vara me tess men jag hade lovat att jag skulle me mickis till grönan :P sorry tess!  men jag har inte kunat blogga så bra för ja har varit hoss nova och i moron ska jag till sandhamn me en kompis :) aja puss på er <3

en bild på mig ;)

design

har gjort om designen igen, eller headern. :P
1a
2a
Inte så stor skillnad, bara lite mer bilder i den andra :)

min bebis ♥

sitter med min bebis torres, jag kanske drar till sundsvall den här veckan. någonstans ska jag i alla fall. + jag fyller år om fyra dagar.. wohoow!! :) Nu ska jag äääta o baka !!

jävla väska..

Faan aaså, jag skulle platta håret nu så kommer jag på att jag har ingen plattång för det ligger i min resväska som är försvunnen! Faan! Idag har jag typ inget att göra ska väl vara med min pappa när han kommer hem från jobbet. Juste efter Gothia så ska jag till Grekland eller Cypern med min mamma :D Yeah fett skönt, jag ska bli skit brun :) (a) Nu ska jag prata med Frida!!
Så här ser jag ut idag!
Shorts: kapphal
Tröja: Zara i Paris
(jag e skit trött, o har inga kläder så jag drog bara på mig något.;) )

fuck allt idag..!

Hej, nä jag ska tydligen inte träffa Maja... Jag vette fan hur det hände. Aja, nu e jag på fett dåligt humör men frida e grym och piggar upp mig. Idag vet jag inte vad jag ska göra.. E bara sur så ska väl inte vara med människor... :P
damp jag vet, men allt löser sig väl tillslut..

sitter o dygnar...

med kalle & frida. Men jag pallar inte mer. Ohhh nu bangade frida också... Imorgon eller (idag )ska jag träffas Maja, fan vad jag har saknat henne! Nu ska jag sova. Puss på rumpan!

Har designat om bloggen..

Hejsan! Det är Therese som skriver. Jag har designat om bloggen. Det blev väl okej. Var ute och sprang typ i en halv minut för mitt knä pajade. :'( Så jag ska motions cykla nu och köra vikter. Skriver mer imorgon.
vacker bild, jag vet ;D

..

Min kompis och jag satt och snackade skit (som tjejer gör) och jag sa en taskig sak om en av mina närmsta kompisar som jag inte menade (det var ju skit snack liksom, man säger typ bara allt man vet). Men i alla fall så har min kompis som jag snackat skit med tagit det helt seriöst och sedan förra veckan sagt det till den jag hade sagt det taskiga om. Jag vet inte om hon blev ledsen, men jag menade det inte alls. Men liksom gör det någon skillnad, jag sa ju det ändå och vem ska jag vara arg på mig själv eller kompisen som sa att hon inte skulle säga till någon. Jag tror jag är arg på mig själv och har bara fått klart för mig att den här kompis kan jag inte lite på och att hon inte vet vad som e skit snack o inte. Jag har redan pratat med hon jag hade snackat skit om och hon fattade. Men ska jag fråga ut den andra kompisen som har spridit det. Jag vet inte hur jag kommer göra. Men jag hoppas att det löser sig.
Jag vet att det var skit taskigt av mig att säga det jag sa även fast jag inte menade det, jag skulle ändå inte sagt det. Du är en av mina närmsta vänner och jag ångrar mig sjukt mycket över vad jag sa...
5 år. kommer ihåg när vi skrev hoppar du hoppar jag. jag älskar dig.. förlåt.

NI KAN LUGNA ER....

JAG E HEMMAAA!!!!!! :) Fast inte min väska.. Den kom inte med planet, så den är någonstans i världen. :( Har fan alla mina saker i den. SUUUUUR. Jag har tagit typ 10000 miljoner bilder ( dom flesta ego bilder ) hehhehe....
Jag uppdaterar senare e skit trött! / therese

Hoss Nova ! :)

Nu sitter jag har i strängnäs me nova. va ska snart titta på dexter och sen kanske en film. I morron ska vi nog dra till  centrumoch shoppa lite elr shoppa do har typ 2 affärer....... Men puss på rumpan skriver mer i morron <3

BTW- glömde kameran hemma så blir inga bilder :(

Tandläkaren....

Nu kom jag precis hem från tandläkaren, hade inga hål :D men idag ska jag nog dra till min kompis i Strängnäs om jag får tag på henne :P men här kommer en bild på mig från norrland :P

Lite driv kanske ;)

BAJS PÅ NORRLAND !

Hata norrland asså! så jävla sämst inget jävla internet myggor som in i helvete och inget att göra! Jag har haft de så jävla tråkigt mrn i morron kanske jag åker bort igen och till min kompis men måste få tag på henne först. I morron ska jag till tandläkaren också......... men har typ inga bilder så nå får ett tråkigt inlägg men
puss och hej då ! <3

sorry!

sorry för jätte dålig´uppdatering ! men jag har inte hunit..... men igår va ju ja på grönan me hedda, de va skit kul vi träffa några och sen träffa vi 2 skit snygga killar ;) Najs . men nu är jg elafal i norrland hos min farfar och i morron så ska vi änu högre up i landet för jag ska till mon gamelmormor :P men kommer hem på söndag men kommer inte uppdaera så bra nu men de blir bättre när ja kommer hem puss och kram

RSS 2.0